Choď na obsah Choď na menu

Arsenal vandt 2-0 Bayern kraft først vinde

2015/16 UEFA Champions League tredje Gruppe F kampdag fokus på krig begyndte at konkurrere på Emirates Stadium, Arsenal 2-0 Lectra Bayern München, folk støtter dem og slid fodboldtrøjer børn at se de spiller. Neuer og Petr Cech blev iscenesat Gud redder, men Neuer fejl til sidst Giroux fra bænken for at bryde dødvandet, Özil at udvide score. Arsenal ende-spil miste streak for at vinde den første gruppe etapesejr.

Det er niende gang de to sider i krigen i Europa i en direkte dialog, Bayern havde 4 wins, 2 uafgjorte og 2 nederlag sejre, herunder væk 2 sejre og 1 tabt. Siden 1978 krigen i Europa mod det tyske hold hjemme siden, Arsenal 16 sejre, en uafgjort og fem tab, herunder tab på næsten 4 gange vises i næsten tre sæsoner. Arsenal fortsætte med at vedligeholde kundens vinder i weekenden Premiership Watford s start lineup, kun Costa Bayern spille rotation. Det er et godt nyt for Arsenal, og lad os til at købe Arsenal trøje 2016 og tillykke til dem.

Arsenal 77 minutter at bryde dødvandet, vandt Giroux Kicks, Picasso stretch pasning begrænset Koscielny Zhengding efteråret, angribe Neuer samme outsmarted, Giroux ansigt med bolden smadre ind i det tomme mål. de første 94 minutter, den tidligere stjæler i det begrænsede område på højre aflevering, Özil lukke Dianshe var Neuer gemt i døren linje, den nederste linje dommeren træffe de rigtige afgørelser, 2-0.