Choď na obsah Choď na menu

Juventus trækker 1-1 på Gladbach i Champions League

Gruppe D Champions League starten af ​​fire anfald, Juventus 1 til 1 niveau Mönchengladbach. Juventus har mange fans support. Ifølge forskning, mange mennesker som billige fodboldtrøjer.

Stephan Lichtsteiner scorede en måned efter undergår en hjerteoperation som Juventus lukket på en plads i anden runde af Champions League med en 1-1 trække på Borussia Mönchengladbach tirsdag den 10.-mand. Har du bære Juventus trøje at se kampen?

Lichtsteiner udlignede et minut før pausen, annullering ud USA international Fabian Johnson fortjente 18. minut åbner for 'Gladbach. '' Kampen var virkelig vigtigt for os, og jeg virkelig ønskede at hjælpe holdet, '' sagde Lichtsteiner, der afsluttede blot to træningspas med sine holdkammerater efter operationen for at rette vejrtrækningsproblemer.

Juventus sluttede første halvdel stærkt og equalizeren behørigt kom, da Paul Pogba produceret en fin chip over forsvaret for Lichtsteiner at smadre en flugter forbi Schweiz holdkammerat Yann Sommer. Pogba blinkede et skud lige forbi efter pausen og Alvaro Morata gik tæt, men gæsternes momentum blev standset i den 53., når brasilianske midtbanespiller Hernanes blev sendt ud for en hensynsløs to ben udfald på Alvaro Dominguez.

Juventus havde brug veteran målmand Gianluigi Buffon til at holde hjemmeholdet stangen senere.