Choď na obsah Choď na menu

Vindere og tabere fra La Liga

Zinedine Zidane side vil hoved ind i april fra bagsiden af ​​fem lige vinder i alle konkurrencer, den sidste af dem er en 4-0 prygl af La Liga rivaler Sevilla søndag. Dette spil fokusere mange mennesker. Vi kan se, at der er masser af mennesker se denne kamp og slid billige fodboldtrøjer.

Karim Benzema bære Real Madrid trøje 2016 markerede hans tilbagevenden fra skade ved at score kun seks minutter inde i kampen, selv om en eller anden måde hans tidlige strejke var det eneste mål for en dramatisk første halvdel på Santiago Bernabeu i Madrid, Spanien.

Sevilla målmand Sergio Rico lavet en perlerække af fine redninger, mens gæsterne foragtede en herlig chance for at udligne, da Kevin Gameiro undladt at konvertere en straf. Sevilla havde frem også et mål fejlagtigt udelukket som offside tidligt i anden halvdel når scoren var stadig bare 1-0 til Madrid. Det ikke er et godt resultat for dem. Som vi ved, folk altid lide dem, og købe fodboldtrøjer til børn.

Los Blancos så Cristiano Ronaldo savner en straf, med sit forsøg fra 12 yards ud at gå over baren, før den portugisiske fremad endelig gjort det 2-0 da aflytning hjem Danilo kors. Gareth Bale hurtigt tilføjet en tredje mål med en tap-in fra tæt hold, mens Madrids fjerde ankom i de afsluttende minutter, når erstatning Jesé Rodríguez fejet et skud uden Rico. Dette er en ophidset kamp. Så hvis du er fodboldfans, jeg tror billige fodboldtrøjer er nødvendigt for dig.