Choď na obsah Choď na menu

Messi scorer ikke er stadig fodboldmonster

Paraguays Copa America-semifinale, Messi stadig scorede, han oplever den længste måltørke i 2015, tiden har ikke scoret op til 414 minutter, men Messi og Argentina, denne og ubetydelige, Messi scorede ikke, stadig førende Argentine spillede smuk fodbold, bidraget Barcelona superstar, dette er ikke målet. Messi er en fremragende spiller, mange mennesker har Billige fodboldstøvler.

Paraguay før spillet, "Ole" lavede en make fans føler ubehagelige data, at Messi har undladt at score 324 minutter, yderligere 14 minutter uden scoring, vil han bryde op i år ikke scoring rekord. America's Cup, Messi scorede kun ét mål, kampen var Paraguay, det var en straff, for at hjælpe Argentina holdet vil omskrive scoren 2-0. Selv hvis han ikke scorer, er der stadig mange fans til at støtte ham, og bære Billige Adidas Messi fodboldstøvler.

Fans i publikum jublede Macy's navn, alle satte sig ved foden af ​​de bedste spillere i verden. Lørdag vil Messi deltage i hans tredje finale i landsholdet, mod modstanderen er værten Chile. Albiceleste fans ser frem til denne gang i landsholdet Messi kan mester.