Choď na obsah Choď na menu

Manchester City 0-2 hjemme minus Championship Team

UK lokal tid 15: 00,2014 / 15 sæson, FA Cup fjerde runde af fokus på krig i Al Ittihad Stadium, kamp, Manchester City hjemme 2-0 nederlag til Middlesbrough, Chelsea husleje vil Bamford masse skydning, Kike tillægstid at udvide score.

Det er ottende gang de to sider kæmper i FA Cup, Manchester City havde syv War 2 sejre, 2 uafgjorte og 3 tab lidt underdogs. De to sider sammenstød mellem historie 124 spil, Manchester City 49 sejre og 27 flade 48 negative. Vidic, Kolarov, Bo Yata og Caballero spille rotation.

Manchester City efter åbningen at kontrollere situationen, men Caballero s angreb fejl næsten sendt til den anden part mulighed. De første ni minutter Aguero pasning fremad, begrænset ret små-vinkel pass Navas skud fra Middlesbrough målmand Messias nægtet af benene. De første 19 minutter Tomlin brød offside, afvist målet. Dette og Silva har været i det begrænsede område, før skuddet savnet. De første 25 minutter til højre ind i det begrænsede område Aguero skud ramte sidenettet. Manchester City fortsat lægge pres på Vidic og Kolarov har testet målmanden, foretaget en række sparer Messias.