Choď na obsah Choď na menu

Azar to gæst lejlighed i Chelsea kasse

2015/16 UEFA Champions League tredje kampdag Gruppe G fokus på krig i NSK olympiske stadion, kamp, ​​Chelsea 0-0 tegne med Dynamo Kiev, Azar og William to gange ramte døren, aldrig glip af Matic god chance. Vi kan se, er der masser af fans slid billige fodboldtrøjer at se spillet.

Til maj 3, 2015 Chelsea sejr vandt Englands bedste liga titel fem gange (én gang gamle League, Premier League fire gange), syv gange FA Cup mester, Englands League Cup fem gange, fire gange FA Community Shield, 2 gange europæiske Cup Winners 'Cup, en europæisk super Cup, en europæisk Champions League, Europa League 1 mesterskabet. Adidas og Chelsea Football Club lanceret i fællesskab "liv er blå," en ny kampagne for at starte den nye sæson Chelsea trøje.

Det er første gang, to hold slaget historie, historien om krigen i Europa én gang for Chelsea FC Shakhtar Donetsk kæmper for at undgå nederlag, mens Dynamo Kiev 12 hjemmekamp mod England hold tabte kun to gange. Azar Tilbage starter, Cahill og Matic spille rotation.

Chelsea næsten brød de første ni minutter, en lille lov pass, Azar forlod begrænset område face 2 anti-mapper Shove Khodorkovskij skud blev blokeret fingerspidser flagrer ramt i højre kolonne pop-up. Chelsea næsten brød dødvandet 50 minutter, William 25 yards frispark ramte overliggeren igen hoppe. Sidste minut, Chelsea flere gange før de spil positionering bolden muligheder mangler nok af en trussel, men at gøre flere angreb Dynamo Kiev foran Blues under pres. Til sidst de to sider målløs uafgjort.