Choď na obsah Choď na menu

Manchester City slår Crystal Palace

I den 19. runde af den engelske Premier League i sæsonen 2020-2021 besejrede Manchester City Crystal Palace 4-0 hjemme., Hao vinder otte sejre i træk i alle konkurrencer.

Manchester City har kun tabt 1 kamp mod Crystal Palace de sidste 12 gange, og de resterende 11 kampe har 9 sejre og 2. uafgjort. I dette spil skød Manchester City 13 gange og Crystal Palace 2 gange. Manchester City skød 6 gange og Crystal Palace 0 gange. I besiddelse af bolden har Manchester City 73% og Crystal Palace kun 27%.

Manchester City brød dødvandet i det 26. minut, og Crystal Palace lavede et hjørnespark. De Bruyne, i Billige fodboldtrøjer til mænd nr. 17, lavede en aflevering fra højre udenfor og Stones scorede et hovedstød fra kanten af ​​feltet. deres fordel i det 56. minut. Bernardo tog et hjørnespark og blev ryddet. Efter Manchester City fodboldtrøjer nr. 8 lavede Gundogan en stjæle og skød i det øverste højre hjørne fra kanten af ​​feltet, 2-0. Manchester City sikrede sejren i det 68. minut, tog De Bruyne et hjørnespark, Dias header fra straffesparksfeltet blev reddet, Stones lavede et skud fra 10 meter i nettet, 3-0. I det 88. minut havde McCarthy en trøje på og ødelagde Ferran Torres uden for kanten af ​​feltet. Sterling lavede et frispark direkte i øverste højre hjørne, 4-0.

Ifølge statistikker har Manchester City i de sidste 20 kampe kun indkasseret 6 mål, hvilket er rekorden for de færreste mål, der er indkasseret i 20 Premier League-kampe siden Chelsea i 2004. Fra maj til november 2004 indkasserede Chelsea kun 5 mål i 20 kampe.

Manchester City vendte tilbage til sin bedste form i udfordringen om Premier League-mesterskabet i 2021 og opnåede 8 sejre i træk i alle konkurrencer, scorede 20 mål og indkasserede 2 mål. I de sidste 5 Premier League-kampe har Manchester City vundet 5 lige. Premier League-placeringen har Manchester City en runde mindre og ligger på andenpladsen i ligaen med 35 point, 2 point bag Manchester United.