Choď na obsah Choď na menu

FC Bayern München vinder Real Madrid 1-0

Der er en spændende ny til deling. Audi Cup-finalen på Allianz Arena for at starte konkurrencen, Bayern 1-0 sejr over Real Madrid, vandt mesterskabet. Måske er du i feltet ur spillet, og havde Billige Adidas.

Bayern vil anmelde 2014 Champions League semifinalerne i hævn. Guardiola aflade det meste af det vigtigste, men Robben og Levante spillede ikke. Real Madrid, C Ronaldo og Benzema ikke rejse, Bell og J Lo på bænken. Jesse før konflikten, Vazquez og Qielishefu spille begge sider. Kors og Alonso var at spille tidligere hold. Spilleren slid Billige Adidas ACE 15.1 fodboldstøvler se meget ånd.

Efter åbningen, Mølle og Cross skudt bred. De første 12 minutter, Alabama venstre døren 27 meter ved Bajiaonushe, Navas hastigt lukket ud, Ram indblanding i forsvareren undladt at udfylde ind. Bayern næsten brød den 38. minut, Muller volley 29 meter foran det sted, bolden ramte linjen Ramos dine ben ramte venstre målstolpe. Bayern i den 88. minut til at bryde dødvandet! Douglas - Costa højre på venstre ben frispark helt fri foran Levante 4 meter uden vristen udslyngning i nederste højre hjørne, 1-0.