Choď na obsah Choď na menu

Uafgjort føltes som et nederlag for United, siger Van Gaal

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal bære billige fodboldtrøjer sagde en 3-3 uafgjort på Newcastle United i Premier League tirsdag følte et nederlag, efter værterne nægtet hans side sejr i sidste øjeblik.

Flere og flere mennesker kan lide at spille fodbold, og de ville bære Manchester United trøje 2016. United førte 2-0 og derefter 3-2 på St. James 'Park, men Paul Dummett udlignede for værterne i den 90. minut til at forlade Van Gaal rygende.

"Selvfølgelig føles det som et nederlag," hollænderen fortalte Sky Sports efter United smuttede til sjettepladsen, overhalet af West Ham United. "Vi har givet det væk - Jeg har fortalt det til mine spillere, når dommeren giver en straf for ingenting -. Det er en duel jeg tror, ​​og du kan ikke afgøre, hvem der er værre -. Men vi gav det væk"

United fans har været meget kritiske over for deres hold manglende flair til tider i denne sæson, og selv Van Gaal, omgivet af spekulationer om, at hans tid i afgift på Old Trafford var ved at være slut, gjorde overraskelse optagelse i denne uge, at han havde fundet sin side "kedelige" at se til tider.

Wayne Rooney scorede to gange, herunder den 79. minut mål, sætter United 3-2 op, men kaptajnen aftalt med sin manager i støbning en downbeat tone.