Choď na obsah Choď na menu

Fløjter fra Rigtig crowd, men Benitez fokuserer på 16

Gruppe A Champions League starten af ​​fire konkurrencen, Real Madrid 1-0 trods vinder over Paris St. Germain, 10 point foran kvalifikationen. Mange mennesker bærer billige fodboldtrøjer at se spillet.

Real Madrid kæmpede for lange perioder i deres 1-0 sejr over Paris Saint Germain, og der var fløjter fra Bernabeu crowd men træner Rafa Benitez sagde det vigtigste var at nå Champions League sidste 16. Dette er nyheder værd at fejre. Fans er vanvittigt at bølge Real Madrid trøje 2016 at fejre.

Benitez side er stadig ubesejrede i denne sæson i alle turneringer, men de red lykken mod PSG, der dominerede især i første halvdel og Real scorede gennem Nacho Fernandez fra en af ​​deres få chancer i det 35. minut.

"Vi har spillet mod en stærk side i PSG, og jeg er glad for, fordi vi har kvalificeret hvilket er hvad der er vigtigt," Benitez fortalte reportere. "Vi vandt, var vi i stand til at kæmpe, og vi er nu først i gruppen uden at lukke et mål, der er grund til at være positive over for en vanskelig rival."

Rigtig afleveret PSG til deres første tab af sæsonen i alle turneringer, og går videre til knockout fase med 10 point fra fire kampe, tre mere end den franske side.