Choď na obsah Choď na menu

C Ronaldo hattrick Bell rygskade

2015/16 UEFA Champions League Gruppe A fokus for en kamp på Bernabeu Stadion, kæmpe, Real Madrid 4-0 hjemme sejr over Shakhtar Donetsk. Fans glade for dem. Se, mange fans slid billige fodboldtrøjer.

Det er første gang de to hold mødes i Verdenskrig. 6 på historien om Real Madrid trøje 2016 hjemme mod Ukraine holdet opnåede 4 vinder, 2 uafgjorte, 12 gange mod det ukrainske hold kun 1 tab. Shakhtar ni gange kæmper ud for den spanske hold til at vinde kun to gange. Real Madrid 45 Champions League sæsonåbningen ikke vandt kun to gange, sidste gang var i 1962.

Real Madrid fører de første 30 minutter, Isco venstre gennembrud kom i, kæmper for at slippe af med Pyatov angreb, Benzema 10 yards ind i det tomme mål. Real Madrid 55 minutter at udvide score, Benzema forlod to mennesker efter berøve tilbagevenden C- Ronaldo blev den portugisiske Srna skud blokeret, dommeren, hvis håndbold modbydeligt i Real Madrid-spiller klager, men han insisterer på, at han er at blokere bolden tilbage, afspilning viser også dommeren at gøre fejlvurdering. Final C- Ronaldo straffespark 2-0.