Choď na obsah Choď na menu

Mexico slog ud af verdensmesterskabet af Neymar og Brasilien

Som deres rivaler falder væk og elimineres tidligt fra dette verdensmesterskab, ser Brasilien ud til at blive stærkere og stærkere. Tite side ser ud som om de rammer en crescendo på det rigtige tidspunkt på beviset for mandagens præstationer, der så Neymar og Roberto Firmino score kliniske andet halvleg mål.

I 72. minut og med en 1-0 ledelse reagerede Neymar (per nogle observatører) lidt stærkt på nogen kontakt fra Mexicos Miguel Layun, hvilket forårsagede yderligere forsinkelser på en genstart, efter at bolden gik ud af grænsen. Brasiliens stjernespiller Neymar i billige fodboldtrøjer, der kritiserede for en teatralsk kort ankelskade i 70. minut, satte sit holds første mål i det 51. minut og gav hjælp til sin anden i 88. minut.

Brasilien træner Tite spillede også en stor rolle i sejren over Mexico, og besluttede at erstatte Philippe Coutinho med Firmino i VM 2018 Brasilien trøjer. Frisk blandt trættende ben kunne Firmino undvige forsvaret for at komme på det rigtige sted for at score det andet mål.