Choď na obsah Choď na menu

Cristiano Ronaldo sælger eftertryk Serie A sejr

Juventus forsvareren Medhi Benatia er tilfreds med Juventus '2-0 sejr over AC Milan, da de opretholder deres bedste. Higuain havde chancen for at komme fra banen, men så hans lave indsats sendt på stolpen af Wojciech Szczesny.

Cristiano Ronaldo i billige fodboldtrøjer slog punkterne ni minutter fra tiden, før Higuain tabte kontrol, tog op to hurtige gule kort og raste på dommeren. Ronaldo fordoblede gæsternes fordel i anden halvleg efter at Mario Mandzukic havde åbnet scoren inden for otte minutter.

Higuain, der kom til Milano fra Juventus i sommer, savnede en straf og blev senere sendt ud i raseri. Mesterne havde allerede etableret et ottende minuts led gennem Mario Mandzukic og fik resultatet sikkert takket være Ronaldo's sealer i Juventus fodboldtrøjer ni minutter fra tiden.