Choď na obsah Choď na menu

Sidste gisp Benteke giver 10-mand Liverpool sejr

Stedfortræder Christian Benteke slid fodboldtrøjer til børn vandt og scorede et 96. minutters straf som 10-mands Liverpool kom bagfra for at vinde 2-1 på Crystal Palace i Premier League på søndag.

Joe Ledley s 48. minutters strejke og Liverpool midtbanespiller James Milner anden halvdel afskedigelse for to lovovertrædelser reserveres set at have sat Palace på kursus for en første sejr i 12 ligakampe. Men en afværget Palace målmand Alex McCarthy begavet Roberto Firmino en 72. minutters equalizer, før Damien Delaney s udslæt udfordring på Benteke gjorde det muligt for Belgien angriber at nette vinderen med en sidste gisp straf. Dette spil var fokus på mange mennesker. Mange fans bære Liverpool trøje 2016 for at se kampen.

Jürgen Klopp er Liverpool, som vært Manchester United i Europa League på torsdag, klatre to steder at syvende efter optagelse en tredje successive liga sejr for første gang i et år. Det var et femte i træk hjem liga nederlag for Alan Pardew Palads, der forbliver ni point over nedrykningsstregen i 15. plads. I dag, flere og flere mennesker kan lide at købe billige fodboldtrøjer.

Liverpools skødesløshed i besiddelse gentagne gange gav Palace chancer for at angribe dem, og i det 25. minut Yohan Cabaye piblede side-net fra Wilfried Zaha adgangskort efter Divock Origi havde mistet bolden.