Choď na obsah Choď na menu

Bayerns Lewandowski scorer 5 mål i 9 minutter

Stedfortræder Robert Lewandowski gjorde Bundesliga historie på tirsdag efter at lave fem mål i løbet af ni minutter, da Bayern München kom bagfra fræse Wolfsburg 5-1 og flytte toppen af ​​klassementet. FC Bayern München vigtigste fodboldtrøjer børn farve er rød, er det fans elsker farver.

"Jeg er meget tilfreds. Det var et vanvittigt par minutter," sagde Lewandowski, der scorede ligaens hurtigste nogensinde hattrick og fem mål. "Fem mål er utroligt. Jeg er meget glad." Fans er glade for, og bølge FC Bayern München trøje 2016 at fejre.

Bayern var 1-0 nede ved pausen for tredje gang i seks kampe i denne sæson. Men så Lewandowski kom for andet halvår og ændrede alt. Han udlignede i 51., satte Bayern foran et minut senere, og afsluttede sin hattrick, da han ramte stolpen, så målmand og holdes vil indtil han scorede. Tre mål i tre minutter, 22 sekunder.

På Berlins Olympiastadion, Ibisevic hævdede sit første Bundesliga mål siden januar 2014, hvor han scorede på skævede header inde fjerneste stolpe i 43.. Bosnien angriber scorede sit andet i overtiden til at løfte Hertha midlertidigt at femteplads.

Det var Darmstadt anden sejr på klubbens tilbagevenden til Bundesligaen efter 33 år. Kun Bayern har slået den fremmet side indtil videre.